« Dierendag | Main | Slungel »

Kaartenhuis

afsprakenL.jpgHet zit vaak helemaal dichtgetimmerd. Tandarts voor beugeltandarts. Werktraining precies om schooltijden heen, met eerder weg mogen en vrije dagen en oppas en inhaalmanoeuvres. Oudergesprekken onder werktijd en dan weer terug, boodschappen voor sport en erna eten. Mijn agenda is een soort spoorboekje. Als er een trein uitvalt, dondert het hele kaartenhuis in elkaar. Ik ben net station Utrecht-CS tijdens spitsuur. En straks liggen er vast ook bladeren op de rails, krijgen we dát weer.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/153

Comments

Werktraining? Eisen werkgevers tegenwoordig nu ook al dat je traint om hun werk te mogen uitvoeren?? Ik geloof dat ik toch maar zelfstandig probeer te blijven...

O, maar dat is toch heel normaal? Ik volg zelfs nu een training om andere mensen te leren trainen;-)

Oh god, als je maar geen vierkante wielen krijgt!

Jee, alweer zo bekend. Hier lopen ze al weken met veel te lange haren omdat ik geen kans zag de kapper ook nog ergens tussendoor te prutsen.

Leave these people alone! We have democracy, so all men and women do what they want, and they don’t care what you think!

Risky theme. I think you've hurt someone's feelings, but what's for me - I like it. No matter what they say if your opinion is true.

Post a comment