« Bellen | Main | Dierendag »

Beeld

beeldL.jpgZij de losbol, ik de verstandige. Zo zien mensen ons. Maar zij is degene met het stevige prive-leven, en ik de losgeslagen collega. Mensen zien liever een gescheiden vrouw op oorlogspad, dan een vrijgezel die allang geen vrijgezel meer is.
We moeten allebei solliciteren. Er hangt veel van af. Het beeld dat men van ons heeft slaat nergens op. Als jij nou eens een jurk aandoet, en jij nou eens laat zien wat je dwars zit. Niemand weet van onze prive-therapie. Morgen moeten we allebei ten tonele verschijnen bij mensen die het schijnen te weten. Wat moet ik deze wildvreemde meneer in godsnaam vertellen zonder mijn toekomst op het spel te zetten? Wil deze meneer wel weten van mijn daadkracht en mijn dromen? Of gaat hij me leren me te voegen naar het patroon dat van mij wordt verwacht? Ik wil morgen een aardige meneer zonder oordeel, en zonder besluit. Hij heeft me geschreven dat dat hij wil weten wat ik wil met mijn leven. Hij kan het krijgen. Ik ben in de war, zal ik zeggen. Hij heeft er vast op doorgeleerd om daar een passend antwoord op te kunnen geven.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/151

Comments

het gaat er hoe dan ook om dat je jezelf blijft. met plussen en minnen. je kan niet voorbijgaan aan je dromen. dat hou je niet lang vol. zet hem op.

Oei, wat herken ik dit. En toch, wat is het heerlijk als je op een leeftijd komt waarbij je toekomst op het spel zetten ondergeschikt raakt aan het genieten van het leven. Hiervan was ik ook in de war geraakt. Mijn toekomst heb ik (nog) niet op het spel gezet, maar mijn 'carrière' is wel ondergeschikt geworden aan al die andere fijne dingen waar je zo van kunt genieten. Werk om te leven! Probeer te ontdekken waaróm je in de war bent, wat het is dat je écht zou willen doen. Verder sluit ik me aan bij Wies. Veel succes vandaag.

Het gesprek is verplaatst naar volgende week of zelfs de week erna. Maar dank je jullie-2.

aaarch
en, wat kwam er uit?

o shit
eerst de rest van de comments lezen dus

From the beginning your blog seemed pretty dull for me. But now it keeps getting better. THIS post is just AWESOME!

Blah-blah-blah. I dont care about you opinion, your words mean nothing to me. Im big, bad and always just.

Your website is very great. I liked your website a lot. Thank you.

Post a comment