« Tiende | Main | Raadsel »

Feestje

feestjeL.jpgKijk, ik stond er echt, vrijdag aan het begin van de avond. Op weg naar een feestje aan de overkant van het water. Nou, dat feestje was er. Zo'n feestje waarvan je de volgende dag even heel hard moet nadenken hoe & wat ook alweer. En dan had ik nog niet eens aan de cocktails gezeten. Phew. De komende tijd doe ik heel gezond. Te beginnen bij morgen, de sportschool. Aangemeld in weer een andere vlaag, die van opperste verstandsverbijstering waarschijnlijk. Ik heb niet eens een sportschoolpakje.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/126

Comments

een feestje in Noord?

sportschool... flink hoor!

Ik ga overmorgen. Erg spannend, ik heb ook nog geen pakje. Toch redelijk vervelend is dat.
En ze gaan mijn vetpercentage meten. Ieh?!

Your website is very the most informative. I enjoyed your website a lot. Thank you.

Post a comment