« Ei | Main | IJmuiden »

Uit

uitL.jpgHet is allemaal heel hoofdstedelijk, zo'n podium op de Dam. En de Boekenmarkt op de grachten is zelfs romantisch. Maar ik was er om 11 uur, er werd nog uitgepakt en het stond nog niet drierijendik voor de kramen. Ben benieuwd hoe dat er vanmiddag aan toe gaat. Verder moet ik natuurlijk niet zeiken. Het is zonderjasweer, ik kocht twee raamgedichten en een carrouselboek voor de kinderen. Dat zeg ik altijd: voor de kinderen, maar eigenlijk koop ik ze voor mezelf, die carrousel-en beweegboeken. Boeken waarmee je kunt prutsen zijn fijn.
De Albert Cuyp was uitgestorven, maar op de terugweg liep de binnenstad al vol. De grachten op, dat bedoel ik. Ik hoop dat het straks aan zee rustig en zonnig is, en dat mijn bleke kind wat kleur op z'n wangen krijgt. Zo'n witte slungel is maar niks.

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://detslife.nznl.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/108

Post a comment